Korpimäen Ratsutila on vuonna 2012 alkukesällä avattu moderni täysihoitotalli lähellä Paimion keskustaa. Panostamme hevosten ja ihmisten hyvinvointiin sekä miellyttävään harrastamiseen ympäri vuoden. Haluamme tarjota ihanan arjen Sinulle ja hevosellesi.

Kylämaneesi

 


Maneesimme on avoin myös tallin ulkopuolisille ratsukoille. Kalenteriin on merkitty vapaat ratsastusajat Kylämaneesi-tekstillä. Pääsääntöisesti ajat ovat 8-14 ja 19-22. Tällöin voit tulla ratsastamaan ilman erillistä varausta tai soittoa. Kalenteriin päivitetään tapahtumat viimeistään edellisenä päivänä, mahdollisuuksien mukaan toki aiemmin. Tarkistathan kotisivut ja kalenterin varmuudeksi kuitenkin vielä saman päivän aikana kun olet tulossa ratsastamaan!

Pyrimme siihen, että ainakin 5 päivänä viikossa löytyy kalenterista vapaata ratsastusaikaa tallin ulkopuolisille ratsukoille. Lisäksi voit osallistua tallilla järjestettäviin valmennuksiin, joista tarkempaa tietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät kotisivuiltamme.

Maneesin hinnaston löydät Palvelut -osiosta.

Muistathan siivota jälkesi maneesista ja piha-alueilta vierailusi aikana!

Tervetuloa!

P.S. Maneesille tulevien hevosien toivotaan olevan rokotettu asianmukaisesti. Ethän tule meille, jos tallissanne on liikkeellä tarttuvaa tautia.

 LINKKI KALENTERIIN

Takaisin